header banner
Default

Bitcoin Cash Satın Almak İçin Çok mu Geç? BCH %13 Arttı ve Yapay Zeka Kripto Tahmin Platformu yPredict 2,8 Milyona Ulaştı


BCH/USD Grafiği
BCH/USD Grafiği / Kaynak: TradingView

Bitcoin Cash (BCH) Cuma günü 280 dolardan biraz daha yüksek bir seviyede seyrediyor, hafta başında 250 dolar civarında olduğu düşük seviyelerden %13’ten fazla toparlanmayı başardı.

Ancak, genel tabloya bakıldığında, toparlanma, BCH’nin son haftada 250-330 dolar aralığındaki seyrini sürdürdüğü için çok da heyecan verici değil.

BCH boğaları, Haziran’ın ikinci yarısında 100 doların altında bulunan BCH’yi 3x yükselttikten sonra, son yedi günde bir mola verdi.

BCH’nin, EDX Markets adlı kripto para birimi borsası tarafından listelenecek birkaç kripto para biriminden biri olacağı haberi, Haziran’daki büyük fiyat artışının katalizörü olarak kabul edildi.

Fidelity, Charles Schwab ve Citadel gibi büyük finans kuruluşları tarafından desteklenen EDX Markets, yakın zamanda faaliyete geçti ve gözlemciler, borsanın Coinbase gibi rakiplerinden daha fazla düzenleyici tarafından olumlu karşılanacağını düşünüyor.

Bitcoin Cash, Ağustos 2017’de orijinal Bitcoin blockchain’inden bir hard fork sonucunda oluşturuldu. Yaratıcıları, bitcoin’in ölçeklenebilirlik ve işlem hızı ile ilgili sorunları gibi sınırlamaları ele almak için yeni blockchain’i oluşturdu.

Bitcoin Cash‘in Haziran ortasından bu yana güçlü performansı, son otuz gün içinde CoinGecko‘ya göre %150’yi aşan bir artışla piyasa değeri açısından ilk 100 kripto para birimi arasında en iyi performans gösteren kripto para birimi olmasını sağladı.

Boğalar, kısa vadeli kilit fiyat hedefi olarak 385 dolar civarındaki uzun vadeli destek-direnç seviyesini belirledi.

Bitcoin Cash (BCH) Satın Almak İçin Çok mu Geç?

VIDEO: Bitcoin Cash Nedir?🧐 Bitcoin VS Bitcoin Cash
ICRYPEX

Son birkaç haftadır devam eden güçlü ralli, bazı kripto para yatırımcılarının Bitcoin Cash‘i ucuzken alma fırsatını kaçırmış olabileceklerinden endişe etmelerine neden oluyor.

Şimdi Bitcoin Cash almak için çok mu geç diye birçok yatırımcı merak ediyor.

Her ne kadar kripto para biriminin yaklaşık bir yıl boyunca takıldığı 90-160 dolar aralığından güçlü bir şekilde çıkması, uzun vadeli bir boğa eğilimini kesinlikle işaret ediyor gibi görünse de, BCH hala önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerinden oldukça aşağıda.

2021 Mayıs’ında Bitcoin Cash, şimdiki seviyelere kıyasla 6 kat fazla olan 1.600 dolar seviyesine kadar yükseldi.

Öte yandan, 2017’de BCH bir noktada 4.300 dolara kadar çıktı.

Kripto para biriminin Bitcoin’in benimsenme oranıyla ayak uydurmakta zorlanması, bu 2017 zirvelerine bir daha asla ulaşılamayacağı anlamına gelebilir.

Ama eğer yeni bir kripto boğa piyasasının erken aşamalarındaysak, BCH hala çok iyi performans gösterebilir.

Kripto para birimi tarihsel kıyaslama ile hala ucuz görünürken, BCH almak için kesinlikle çok geç değil.

Bitcoin Cash (BCH) Alternatifi – yPredict (YPRED)

VIDEO: GELİYOR! BITCOIN CASH 1000 DOLAR OLUR MU? (Kripto Para Altcoin Mini Analiz - BTC BCH Teknik Analiz)
Kripto Sözlük

Yatırımcılar, kripto portföylerini çeşitlendirmeye her zaman hazır olmalıdır.

Bazı yatırımcıların dikkate alabileceği yüksek riskli ancak yüksek getirili bir yatırım stratejisi, kripto ön satışlara katılmaktır.

Bu, yatırımcıların yeni başlamış kripto projelerinin gelişimini finanse etmek için bu projelerin tokenlerini satın almasını içerir.

Bu tokenler genellikle çok düşük fiyatlara satılır ve ön satışların erken yatırımcılara büyük oranda kar sağladığına dair uzun bir geçmiş vardır.

Bu projelerin birçoğunun arkasında harika ekipler ve devrim niteliğinde bir kripto uygulaması veya platformu sunma vizyonu bulunur.

Eğer bir yatırımcı bu tür projeleri belirleyebilirse, ön satış yatırımlarının risk/getiri dengesi oldukça iyi olacaktır.

Cryptonews ekibi, yatırımcılara yardımcı olmak için ön satış projelerini inceliyor.

Ekip, yapay zeka (AI) destekli bir web3 girişimi olan yPredict‘in büyük potansiyele sahip projelerden biri olduğunu düşünüyor.

Platform, sektörde ilk olan, kurumsal düzeyde bir finansal fiyat tahmin sistemi ile tanınıyor.

Gözlemciler, yPredict’in kendi içinde geliştirdiği derin veri analizi üzerine kurulu bu aracın, kripto yatırımcılarının bir sonraki büyük kriptoyu kolayca bulmalarına yardımcı olacağını düşünüyorlar.

Proje’nin Whitepaper’ına göre, yPredict’in kripto fiyat tahmin sistemi tüm kullanıcılara ücretsiz ve erişilebilir olacak – fiyat tahminleri halka açık olacak ve görüntülemek için giriş yapmak gerekli olmayacak.

Ancak yPredict, yatırımcılara kripto fiyat tahminlerinden çok daha fazlasını sunuyor.

yPredict’in Litepaper’ında, “yatırımcılara ve traderlara, AI destekli sinyaller, kesintiler, grafik tanıma ve sosyal/haber duyarlılık özelliklerine erişim sağlayan ileri teknoloji bir kripto araştırma ve ticaret platformu oluşturuyoruz” diye belirtiliyor.

Potansiyel yatırımcıların, alternatif coinlerdeki sonraki fiyat artışını tahmin etmek üzere tasarlanmış bir AI modeli olan Alt_Pump_001’in büyük bir heyecanla beklenen lansmanı için de gözlerini dört açması gerekiyor.

Platform aynı zamanda, devrim niteliğinde bir içerik yönetim sistemi de dahil olmak üzere diğer birçok AI destekli araçları geliştiriyor.

AI, kripto endüstrisinde ve ötesinde dalgalar yaratmaya devam ettikçe, yPredict gibi projelerin önemli ilgi çekmesi bekleniyor.

Bu nedenle, birçok sektör gözlemcisi, yPredict’in yerel $YPRED tokeni gibi AI destekli kriptoların, ön satışta mevcut olan ve sonraki en iyi performans gösteren coinler arasında olacağını öngörüyor.

$YPRED ön satışı, aşamaları hızla geçiyor.

7 Temmuz itibarıyla, proje 2.8 milyon dolardan fazla para topladı.

Yatırımcıların, ön satış 2.98 milyon doları bulduğunda bir sonraki fiyat artışından önce harekete geçmeleri gerekiyor.

Buradan yPredict’i Ziyaret Edin

Sorumluluk Reddi: Bu makalede bahsedilen kripto para birimi projeleri, yayınlayan yazarın veya yayının finansal tavsiyesi değildir – kripto para birimleri, önemli risk içeren oldukça değişken yatırımlardır, her zaman kendi araştırmanızı yapın.

Ücretsiz Günlük Haber Bültenimiz için e-postanızı girin

Bugünün kripto haberleri hakkında 3 dakikalık hızlı bir okuma!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sources


Article information

Author: John Rodriguez

Last Updated: 1704471121

Views: 938

Rating: 4.9 / 5 (89 voted)

Reviews: 97% of readers found this page helpful

Author information

Name: John Rodriguez

Birthday: 1936-02-16

Address: 65287 Joel Plains, Jenniferborough, NE 53721

Phone: +3734470425681227

Job: Web Designer

Hobby: Coffee Roasting, Graphic Design, Hiking, Metalworking, Reading, Orienteering, Arduino

Introduction: My name is John Rodriguez, I am a steadfast, unyielding, expert, forthright, talented, rich, Open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.